Vi fokuserer på folk med riktig holdning.

Grieg Seafood er kunnskapsbasert selskap med ansvar for både miljø, mennesker og store økonomiske verdier. Dette er et ansvar vi tar på alvor og vi støtter både personlig og faglig utvikling for våre ansatte.

Å jobbe i et miljø med faglig ekspertise fra hele verdikjeden fra egg til ferdig produkt er motiverende i seg selv. Det er utfordrende å jobbe med biologi, og vi trenger folk som virkelig bryr seg om fiskehelse, miljø, teknologi, regnskap, produksjon og ledelse. Vi kan tilby spennende jobber i Finnmark, Rogaland, Bergen, Shetland (UK) og i British Columbia (Canada). Det finnes mange muligheter i Grieg Seafood!

Grieg Seafood Finnmark karriereside
Grieg Seafood Finnmark har egne karrieresider der en søker på ledige stillinger og kan sende inn en åpen søknad. Besøk våre karrieresider. 

Send inn åpen søknad til Grieg Seafood Finnmark

Bli lærling i Grieg Seafood
Grieg Seafood er også godkjent lærlingbedrift. Vi tar årlig inn lærlinger som skal ta fagbrev innen blant annet akvakultur, mekaniske- og tekniske fag, elektro og logistikk.
For mere informasjon angående lærlingordningen ta kontakt med oss.
Kontaktinformasjon.

Grieg Seafood Finnmark er alltid på utkikk etter gode kandidater som er i ferd med å ta utdanning innen akvakultur. Se egen annonse.

LEDIGE STILLINGER

Finnmark
SØKNADSFRIST: 18.10.2020
Finnmark
SØKNADSFRIST: 10.10.2020
Finnmark
SØKNADSFRIST: 20.09.2020